Huiswerkbegeleiding

Betere resultaten met effectieve huiswerkbegeleiding

Rupsje 1Huiswerk, kun je iets ergers bedenken? De enkeling die hier plezier aan beleeft, kijkt waarschijnlijk niet op deze website. Het moet. Het is vaak (te) veel. En niet altijd lukt het.

Huiswerk is vaak onoverzichtelijk en natuurlijk heb je er heel veel van op momenten dat het jou niet uitkomt. Dit kan zijn omdat je heel veel te doen krijgt in een periode met veel toetsen, of dat er in je privé-situatie iets aan de hand is waardoor je minder tijd hebt. Of je hebt gewoon een tijdje dat het niet wil lukken zonder dat je echt weet waarom.

Samen met jou bekijkt Maria je situatie. Ze neemt met je door waar de knelpunten zitten en waar het goed gaat. Ook bespreek je met haar hoe jij het maken van je huiswerk ervaart. Uiteindelijk maak je samen een plan. Dit plan gaat niet alleen over planning. Want als dat het enige was, dan had je het zelf wel op kunnen lossen. Het gaat over wie jij bent en hoe je het makkelijkst leert. En hoe je dus kunt werken en leren opdat je met zo min mogelijk inspanning een zo goed mogelijk resultaat bereikt.

MonarchZo kun je effectief omgaan met je schoolse verplichtingen, zonder dat het zwaar of vervelend wordt.

Het plan is heel concreet: wat, hoe en wanneer. Maar wanneer je alles wat er achter ligt ook meeneemt en Maria achter je staat, is de kans heel erg groot dat het dit keer wel lukt.

Nieuwsbrief