Begeleiding Studieloopbaan

Studieloopbaan1Studeren tegenwoordig betekent er keihard tegenaan gaan. Je moet heel veel doen in beperkte tijd, en ondertussen vaak ook nog werken om in je levensonderhoud te voorzien. Vooral de tentamenperiodes en de weken ervoor zijn vaak stressen.

Daarnaast moet je voortdurend keuzes maken. Tentamens, keuzevakken, minors, wat, wanneer, waarom, en hoe?

Vaak is de begeleiding vanuit de opleidingen gericht op praktische mogelijkheden, vakinhoud en vaardigheden. Maar voordat je hiermee bezig kunt zijn er eigenlijk nog andere vragen: Wat wil ik echt? Wat is mijn toekomstbeeld op de korte, middellange en lange termijn? En dan pas komen de praktische vragen voor het hier en nu: wat doe ik nu, opdat ik mijn doelen bereik? Wat heb ik hiervoor nodig? En wie?

Maria begeleidt je bij het vinden van jouw eigen antwoorden op deze lastige vragen. Want als jij helder hebt waar je voor studeert, ben je meer gemotiveerd. En met een sterke motivatie kun je samen met Maria beter werken aan praktische zaken, zoals effectief studeren, een handige route kiezen en alleen dat doen wat jij echt wilt en nodig vindt.

Zo wordt het eenvoudiger om in de studiefabriek jouw eigen weg te gaan en in zo min mogelijk tijd met zo min mogelijk inspanning te slagen voor je studie!

Nieuwsbrief